5 posters
Herní Místnost
Admin- Admin
- Post n°1
Herní Místnost
Dodržujeme pravidla, dbáme příspěvků ostatních hráčů a nespamujeme.
Jakákoli mimo herní nekázeň se trestá!
Jako první píše vypravěč, jehož příspěvky jsou značeny žlutou barvou. Určuje děj hry a neustále nás informuje o zvratech a událostech které během akce nastávají. Jeho příspěvky jsou tedy řídící aje vaší povinností na ně reagovat. Poté následují příspěvky dalších hráčů dle určeného pořadí. Nikoho za žádnou cenu nepředbíháme! Čteme pořádně příspěvky všech aby nedocházelo k nedorozumění!
Přímou řeč značíme uvozovkami.
"Dneska ti to ale sluší," odpovím pobaveně.
V kurzivě nebo hvězdičkách značíme myšlenky daného hráče.
*Vůbec jí to neslušelo, vypadala jako nějaká levná štětka,* pomyslel jsem si a dál obdivoval kolemjdoucí ženy.
Užijte si akci! Přejeme příjemnou zábavu!
Admin- Admin
- Post n°2
Re: Herní Místnost
Pořadí: Vypravěč, Ezekiel, Kael, Fen'lin, Elias, Mirys
Přihlášky pro tuhle akci byly uzavřeny, již není možné do této akci přispívat za jiné postavy, kromě výše uvedených.
Admin- Admin
- Post n°3
Temné mraky se sbíhaly nad Atreiou a v podvečer se začínal zvedat silný, studený vítr, bylo to jako by samotné počasí tušilo, že se chystá něco zlověstného. Osamělý muž zahalený v kápi sledoval měsíc v úplňku, věděl, co musí udělat a měl to štěstí, že se v Atreii našli čtyři jedinci, kteří byli ochotni pomoci. Ještě netušil, co si o nich myslet. Přeci jen mezi nimi byl démon, dva temní andělé a zvěromágyně. Teď ale již na výběr moc neměl.
"Drazí přátelé, děkuji, že jste ochotni pomoci tomuto městu, které je pro nás pro všechny domovem. Mocná bytost, Akka jej chce dnes v noci zničit a je jen na vás, aby jste rozhodli o osudu tohoto města. Budete jeho spásou, či zkázou? Dnes si možná budete přát, aby jste onen dopis nikdy nenašli, možná jste si ve stejném momentě podepsali ortel smrti, ale teď již není cesty zpět," řekne zdánlivě nikomu, ale jeho hlas zněl v uších všech, kteří zanechali svůj podpis na dopise u kostela.
Ještě pár vteřin stál nehnutě na místě, než aktivoval svou magii a všechny přenesl do podzemního chrámu, který se nacházel pod Atreiou a kde se právě také nacházela Akka. Všechny čtyři bytosti se objevily v temné, dlouhé chodbě, kterou osvětlovaly jen louče po jejích stranách. Dnes bude jejich úkolem najít a zastavit Akku, která se nacházela někde na tomto místě, které však připomínalo spíše bludiště, než jakýkoliv ucelený komplex.
"Drazí přátelé, děkuji, že jste ochotni pomoci tomuto městu, které je pro nás pro všechny domovem. Mocná bytost, Akka jej chce dnes v noci zničit a je jen na vás, aby jste rozhodli o osudu tohoto města. Budete jeho spásou, či zkázou? Dnes si možná budete přát, aby jste onen dopis nikdy nenašli, možná jste si ve stejném momentě podepsali ortel smrti, ale teď již není cesty zpět," řekne zdánlivě nikomu, ale jeho hlas zněl v uších všech, kteří zanechali svůj podpis na dopise u kostela.
Ještě pár vteřin stál nehnutě na místě, než aktivoval svou magii a všechny přenesl do podzemního chrámu, který se nacházel pod Atreiou a kde se právě také nacházela Akka. Všechny čtyři bytosti se objevily v temné, dlouhé chodbě, kterou osvětlovaly jen louče po jejích stranách. Dnes bude jejich úkolem najít a zastavit Akku, která se nacházela někde na tomto místě, které však připomínalo spíše bludiště, než jakýkoliv ucelený komplex.
Guest- Anonymní
- Post n°4
Ezekiel zrovna seděl na střeše jednoho vysokého domu, nohy mu vyseli přes práh, jakoby ta střecha byla nějaká jeho lavička. Na krku má svůj náhrdelník nekonečna, má u sebe kromě toho i Michaelova a Azaelova pouta. Má taktéž svůj meč, který má nyní ve formě biče, který má omotaný kolem pasu, takže nyní působí jako pásek. Hleděl zrovna na ulice, které byli poměrně prázdné, minimálně dle názoru Ezekiela. Ovšem v tom se mu ozve přímo v hlavě nějaký hlas, okamžitě se rozhlížel okolo sebe, ale nikde nikdo nebyl, tak tušil, že to bude projekce něčího hlasu. Ze začátku nevěděl, o čem to mluví, dokud si nevzpomněl na text toho podivného dopisu u kostela. Najednou se zjeví úplně někde jinde, nějaká podivná dlouhá chodba. *Tak řekl bych, že ten dopis asi nebyl jen vtip, tak sice to bude nebezpečné ale aspoň nějaké vzrůšo a nějaká zábava. * Ani si neuvědomuje, že tu není sám, udělá tedy asi takových dvacet kroků vpřed a zastaví se.
Oblečení: https://www.imgup.cz/images/2018/03/17/bb00b975e3cfaf9b22fd253900a2cb37.jpg
Oblečení: https://www.imgup.cz/images/2018/03/17/bb00b975e3cfaf9b22fd253900a2cb37.jpg
Kael Kuroshi- Posts : 313
- Post n°5
Zrovna jsem se procházel večerní Atreiou a pomalu se chystal jít domů, jelikož počasí začínalo být chladnější a nepříjemnější každým okamžikem. Když už jsem byl téměř doma, ozval se mužský hlas, který byl jasný a zřetelný jako by stál přímo za mnou a tak jsem se prudce otočil a uskočil stranou, ale široko daleko nikdo nebyl a tak se zasoustředím na to co říká a neustále sleduji své okolí. Když se dostal až ke jménu Akka, vzpomněl jsem si na dopis, na který jsem nedávno narazil a zanechal na něm svůj podpis. Dnes v noci tedy přijde ta bitva o záchranu nebo zánik Atrei pomyslím si a začnu přemýšlet proč mi hlas také neřekl, kde se ta nebezpečná osoba nachází. Navíc mluvil v množném čísle, takže nás musí být víc, ale o jejich poloze jsem také nic nevěděl. Když na sobě ucítím dotek cizí magie, rychle k sobě přivolám Blackeyho a sotva se ho stihnu dotknout, oba jsme přemístěni do nějaké temné dlouhé chody. Mihotavé světlo z loučí nedodává dostatečné světlo a tak nechám Blackeyho ať posvítí na chodbu kolem, ale pouze pro mne abych nepomohl případným nepřátelům. Rozhlédnu se kolem a uvidím pár dalších osob, které se dle jejich chování ocitli na tomto místě také právě teď.
Balaur- Admin
- Post n°6
Užíval jsem si klidného večera a jen relaxoval na gauči v obýváku spolu s Ireth. Elias byl někde v domě a upřímně jsem ani netušil, co dělá. Najednou však zaslechnu něčí hlas a tak ostražitě vyskočím na nohy a rozhlédnu se. Z nechápavého výrazu Ireth jsem však ihned usoudil, že ho slyším jenom já. Zamračeně se zadívám přímo před sebe a pozorně poslouchám. Ihned si vzpomenu na onen dopis, který jsem před pár dny našel a hned jakmile domluví, zadívám se na mou upírku.
"Máme problém. Myslím že budu muset-" nestihnu ani doříct větu, než se se mnou zatočí svět, cítil jsem, jak se přemisťuji někam jinam a po chvilce také přítomnost Eliase, který byl skrz naše pouto násilně opět vtažen do mého stínu. Brzy se objevím v potemnělé chodbě, kterou osvětlovalo jen pár loučí. Nebyl jsem tady sám, spolu se mnou se zde nacházeli další tři lidé,z nichž jeden již šel chodbou dál. Dalším byl nějaký mladý klučina a třetí byla Mirys.
"Eliasi, jsi v pořádku?" zamumlám tak, aby mě slyšel jen on.
https://i.pinimg.com/originals/a3/5e/c5/a35ec55c188c9ace9de01e3a18c662ee.jpg
"Máme problém. Myslím že budu muset-" nestihnu ani doříct větu, než se se mnou zatočí svět, cítil jsem, jak se přemisťuji někam jinam a po chvilce také přítomnost Eliase, který byl skrz naše pouto násilně opět vtažen do mého stínu. Brzy se objevím v potemnělé chodbě, kterou osvětlovalo jen pár loučí. Nebyl jsem tady sám, spolu se mnou se zde nacházeli další tři lidé,z nichž jeden již šel chodbou dál. Dalším byl nějaký mladý klučina a třetí byla Mirys.
"Eliasi, jsi v pořádku?" zamumlám tak, aby mě slyšel jen on.
https://i.pinimg.com/originals/a3/5e/c5/a35ec55c188c9ace9de01e3a18c662ee.jpg
Elias- Admin
- Post n°7
Zrovna jsem postával u okna a sledoval kolemjdoucí, kteří se míhali za oknem. Byl podvečer a v celém domě byl jakýsi klid, který v tuhle chvíli ocenil. Ne že by mu rušné chvíle vadily, dá se říci že klid byl teď na jeho denním pořádku, alespoň od doby co byl nucen žít v lidském světě a stínu svého nového "pána". V jednu chvíli se prudce otočil a zamířil do kuchyně, kde si chtěl dát již připravené tousty od Ireth, které mu tolik chutnaly, tak se tedy pohodlně usadil na židličku a odhrnul si pramínek bílých vlasů z obličeje. Dával si pozor aby se pro tentokrát nepřevrátil dozadu. Z obýváku slyšel tlumené hlasy, ale z rozhovoru nic neměl, až najednou ustal. Jenom se zamyšleně ohlédl do výklenku ve zdi, než se do toustu s chutí zakousl. Sotva se však jeho dlouhé, ostré zuby dotkly křupavé kůry, pohltila ho temnota, která ho surově vtáhla do stínu svého pána, kterým byl Fen'lin. Než se však stačí trochu vzpamatovat, dostane se mu otázky o tom, zda je v pořádku.
"Myslím že jsem," odpoví ale pro tuhle chvíli se ani nezhmotňoval, jenom se skrýval ve stínu tak jako to měl ve zvyku. Nikdo ho nemohl slyšet pokud nechtěl a to mohlo být velkou výhodou. Pro teď mluvil jenom s bělovlasým mužem, se kterým sdílel tělo.
"Co se stalo a kde to jsme? Proč jsi mě nevaroval?" položí mu hned několik otázek.
"Myslím že jsem," odpoví ale pro tuhle chvíli se ani nezhmotňoval, jenom se skrýval ve stínu tak jako to měl ve zvyku. Nikdo ho nemohl slyšet pokud nechtěl a to mohlo být velkou výhodou. Pro teď mluvil jenom s bělovlasým mužem, se kterým sdílel tělo.
"Co se stalo a kde to jsme? Proč jsi mě nevaroval?" položí mu hned několik otázek.
Mirys Stellae de Caelo- Admin
- Post n°8
Byl tu další podvečer, zatím klidný, kdy jsem vařila, Aelin mi sem tam s něčím pomohla, ale nyní byla s Alexem v obýváku a povídali si u filmu. Přemýšlela jsem nad tím, jak dlouho nám tohle štěstí vydrží. Jak dlouho budu mít ještě pro sebe Alexe a jak dlouho budu moct ochraňovat Aelin před tím, co se stalo mě a co by se vlastně mohlo stát i jí. Byl tu totiž ten dopis.
Od té doby, co jsem ho podepsala, jsem snad nepřemýšlela nad ničím jiným pořádně. Bála jsem se, že je to pravda a doufala, že to je vtip. Jenže jestli je to pravda, mi nikdo neřekl. A já o něm neřekla ani Alexovi, ani nikomu jinému. Jenže on to musel vědět, on by třeba mohl něco udělat, nebo ne? Upustila jsem vařečku do dřezu a rozhodnutá, říct mu o tom, jsem rychle přešla do obýváku. "Alexi já... Musím ti něco říct." Stačila jsem říct jen tohle, když se mi v hlavě ozval ten hlas. Nebo to nebylo jen v mé hlavě? Rozhlédla jsem se zmateně kolem sebe, abych se ujistila, že tu nikdo kromě nás není. Jenže nebyl. Ale ten hlas mluvil o tom dopise a o možné spáse či zkáze. Ne, říkal že my budeme spásou nebo zkázou. Bylo nás tedy víc? Než jsem si uvědomila, že se něco stane a než jsem stačila něco říct Alexovi, pohltila mě magie a vtáhla mě někam... Kdo ví kam? Ale byl to nepříjemný pocit. Jako by mě něco přetáhlo silou z místa na místo a já se při tom nemohla ani pohnout. Ale teď...
Teď jsem byla na nějakém temném místě, které připomínalo scénky z hororů. Zapálené louče tu sotva udržovaly nějaké světlo, ale stačilo to na to, abych rozeznala postavy, které byli poblíž. Ezekiela jsem poznala dost snadno. I tu jeho sebejistou aroganci se kterou si to hned namířil někam dál. Jeho chůze ho zkrátka prozradila stejně jako jeho oblečení. Další, koho jsem poznala, tu se mnou byl Fen. Trochu se mi ulevilo, že tu je i on i když na druhou stranu tu nejspíš půjde o život. A jestli ano, tak bych radši, kdyby tu nebyl. Byl pro mě a Alexe až moc důležitý a to jsem ani nemluvila o jeho rodině. A nakonec ten mladík. Jediný, kterého jsem nepoznala. Měl černé vlasy, ale víc jsem toho z něj moc neviděla. Jen světlé oči. Zbytek byl pohlcený stíny. A když jsem se konečně rozhlédla kolem, ukázalo se, že mi na rameni sedí Theia a pevně se drží mého trička. Byla v podobě malého červeného obyčejného ptáčka a proto vypadala dost nevinně a křehce. Ale já věděla že není. A že tu je kvůli mně.
Od té doby, co jsem ho podepsala, jsem snad nepřemýšlela nad ničím jiným pořádně. Bála jsem se, že je to pravda a doufala, že to je vtip. Jenže jestli je to pravda, mi nikdo neřekl. A já o něm neřekla ani Alexovi, ani nikomu jinému. Jenže on to musel vědět, on by třeba mohl něco udělat, nebo ne? Upustila jsem vařečku do dřezu a rozhodnutá, říct mu o tom, jsem rychle přešla do obýváku. "Alexi já... Musím ti něco říct." Stačila jsem říct jen tohle, když se mi v hlavě ozval ten hlas. Nebo to nebylo jen v mé hlavě? Rozhlédla jsem se zmateně kolem sebe, abych se ujistila, že tu nikdo kromě nás není. Jenže nebyl. Ale ten hlas mluvil o tom dopise a o možné spáse či zkáze. Ne, říkal že my budeme spásou nebo zkázou. Bylo nás tedy víc? Než jsem si uvědomila, že se něco stane a než jsem stačila něco říct Alexovi, pohltila mě magie a vtáhla mě někam... Kdo ví kam? Ale byl to nepříjemný pocit. Jako by mě něco přetáhlo silou z místa na místo a já se při tom nemohla ani pohnout. Ale teď...
Teď jsem byla na nějakém temném místě, které připomínalo scénky z hororů. Zapálené louče tu sotva udržovaly nějaké světlo, ale stačilo to na to, abych rozeznala postavy, které byli poblíž. Ezekiela jsem poznala dost snadno. I tu jeho sebejistou aroganci se kterou si to hned namířil někam dál. Jeho chůze ho zkrátka prozradila stejně jako jeho oblečení. Další, koho jsem poznala, tu se mnou byl Fen. Trochu se mi ulevilo, že tu je i on i když na druhou stranu tu nejspíš půjde o život. A jestli ano, tak bych radši, kdyby tu nebyl. Byl pro mě a Alexe až moc důležitý a to jsem ani nemluvila o jeho rodině. A nakonec ten mladík. Jediný, kterého jsem nepoznala. Měl černé vlasy, ale víc jsem toho z něj moc neviděla. Jen světlé oči. Zbytek byl pohlcený stíny. A když jsem se konečně rozhlédla kolem, ukázalo se, že mi na rameni sedí Theia a pevně se drží mého trička. Byla v podobě malého červeného obyčejného ptáčka a proto vypadala dost nevinně a křehce. Ale já věděla že není. A že tu je kvůli mně.
Guest- Anonymní
- Post n°9
Stojí na místě a dívá se skrze chodbu, jakoby chtěl dohlédnout až někam daleko dozadu na její konec ale bohužel nemá tak výtečný zrak. Pomalu se otočí čelem k trojici postav, které tam stojí za jeho zády. Sice kvůli špatné viditelnosti nevidí zrovna nejlépe ale Mirys poznává, jak by mohl nepoznat někoho, kvůli komu musí vstávat tak brzo ráno aby ho mohla trénovat. Mimovolně se na okamžik usměje, ovšem ten úsměv mu moc dlouho nevydrží. „Mirys rád tě tady vidím a vás ostatní sice neznám ale předpokládám, že tu máme společnou jednu věc, hádám, že dopis i kostela našlo víc osob.“ Podotkne, je mu jasné že určitě bude mnoho z nich silnějších než samotný Ezekiel, však i samotná Mirys by mu nakopala prdel. Sice Ezekiel se toho už docela dost naučil ale ani zdaleka se nepřibližuje k tomu, co dovede Mirys. „Představím se asi jako první, jsem Ezekiel takže napadá někoho co dál?“
- Post n°10
Pouze 3 další, to není moc pomyslím si když spočítám osoby v mém okolí. Chodba se táhla poměrně daleko, tak pošlu Blackeyho aby ji zaběhl prozkoumat a znovu si prohlédnu své "společníky". Nikoho z nich jsem neznal, což ale nebylo tak divné vzhledem k tomu, že v Atrei znám jen hrstku lidí. Ostatní na tom zdá se ale jsou jinak, jelikož jeden z mužů právě promluvil k ženě, která jak jsem pochytil se jmenuje Mirys a pak promluví i k nám ostatním a zmíní se o dopise. Takže to skutečně byli další lidé co zanechali svůj podpis na onom dopise.
Poté se představil jako Ezekiel a zeptal se jestli někoho napadá co dál. "Já jsem Kael" představím se a dodám "a jelikož se zdá, že budeme bojovat spolu dodám také, že mé fyzické schopnosti nejsou nijak úžasné a spíše bojuji z dálky pomocí vyvolávací magie. A co se našeho dalšího kroku týče, poslal jsem drobného průzkumníčka napřed chodbou takže bych vyčkal jeho návratu a poté šel vstříc... nechci říct nebezpečí, ale ano... nebezpečí.".
Poté se představil jako Ezekiel a zeptal se jestli někoho napadá co dál. "Já jsem Kael" představím se a dodám "a jelikož se zdá, že budeme bojovat spolu dodám také, že mé fyzické schopnosti nejsou nijak úžasné a spíše bojuji z dálky pomocí vyvolávací magie. A co se našeho dalšího kroku týče, poslal jsem drobného průzkumníčka napřed chodbou takže bych vyčkal jeho návratu a poté šel vstříc... nechci říct nebezpečí, ale ano... nebezpečí.".
Balaur- Admin
- Post n°11
Stále jsem sledoval dva neznámé mladíky, netušil jsem, co si o nich myslet a zda budou nebezpeční, ale zatím to vypadalo, že nechtějí zaútočit a pokud jsme tu všichni díky dopisu, nejspíš i oni chtějí zachránit toto město. Elias odpoví, že je v pořádku a zeptá se, co se stalo a proč jsem ho nevaroval.
"Jak jsem měl vědět, že mě někdo teleportuje na jiné místo? Kdybych to věděl, určitě ti to řeknu. Omlouvám se, vím, že to je pro tebe nepříjemné," odpovím mu a až po chvilce mi dojde, že jsem jeho hlas slyšel jen já a... Pro ostatní to vypadá, že mluvím sám se sebou. Odkašlu si a raději se zaměřím na dva mladíky, kteří se nám představili.
"Mé jméno je Fen'lin," odpovím s povzdechem a zadívám se na svůj stín, ze kterého se na mě dívaly dvě rudé oči. Přemýšlel jsem, jestli jim Eliase představit, nebo to nechat na něj, pokud... Se mu bude chtít.
"Jak jsem měl vědět, že mě někdo teleportuje na jiné místo? Kdybych to věděl, určitě ti to řeknu. Omlouvám se, vím, že to je pro tebe nepříjemné," odpovím mu a až po chvilce mi dojde, že jsem jeho hlas slyšel jen já a... Pro ostatní to vypadá, že mluvím sám se sebou. Odkašlu si a raději se zaměřím na dva mladíky, kteří se nám představili.
"Mé jméno je Fen'lin," odpovím s povzdechem a zadívám se na svůj stín, ze kterého se na mě dívaly dvě rudé oči. Přemýšlel jsem, jestli jim Eliase představit, nebo to nechat na něj, pokud... Se mu bude chtít.
Elias- Admin
- Post n°12
Ze stínu sledoval všechny přítomné a měl dostatek času na to, aby si je všechny pozorně prohlédl. Zatím o něm nikdo nevěděl, vlastně mu to bylo jedno, do doby než se všichni z nich začali představovat. Nejprve si prohlédl mladíka, který stál opodál. Z pod kapuce mu trčely černé vlasy a představil se jako Kael, vypadal velmi mladě nebo to alespoň démon skrytý ve stínu Fen'lina usuzoval. Jako další tam stál muž, oděn v jakémsi zvláštím oblečení, které toho Eliasovi moc neříkalo, představil se jako Ezekiel a první co Eliase zaujalo byly jeho zlaté oči a přístup, se kterým promlouval k ostaním. Vypadalo to, že někteří z nich se znají, Elias však neznal ani jendoho z nich, tedy až na démona v jehož stínu se skrýval. No a poté tu byla ta dívka, Mirys jak už zachytil z předchozého rozhovoru a když promluvil i Fen a vysvětlil mu jak se situace má, jenom si povzdechl.
"Chápu," odvětí prostě k mladíkovi, než se na něj ze stínu zaujatě zadívá. Netrvalo to však dlouho a za malou chvíli se zhmotnil vedle bělovlasého muže, za jehož lem trika, se tak nějak automaticky chytil a chvíli to mohlo vypadat, že se za něj dokonce schovává.
"Elias," řekne ve chvíli, kdy mu pramínky bílých vlasů spadnou do očí a tak si je opatrně odhrne stranou, než si pohledem změří všechny v mísnosti.
http://vignette99.wikia.nocookie.net/no6/images/4/49/Sion_colored1.jpg/revision/latest?cb=20110630125433"Chápu," odvětí prostě k mladíkovi, než se na něj ze stínu zaujatě zadívá. Netrvalo to však dlouho a za malou chvíli se zhmotnil vedle bělovlasého muže, za jehož lem trika, se tak nějak automaticky chytil a chvíli to mohlo vypadat, že se za něj dokonce schovává.
"Elias," řekne ve chvíli, kdy mu pramínky bílých vlasů spadnou do očí a tak si je opatrně odhrne stranou, než si pohledem změří všechny v mísnosti.
- Post n°13
Dívala jsem se všude kolem, ale byla tu zatím jen jedna tmavá chodba sotva osvětlená pochodněmi a mi čtyři - vlastně pět. Po té, co se všichni tak nějak představili a Ezekiel vlastně představil i mě, se zhmotnil z Fenova stínu malý kluk. Teda vypadal jako malý kluk, ale kdo ví? Fen taky nevypadal na to, kolik mu je. A vzhledem k tomu, co jsem věděla o Fenovi a Ezekielovi jsem pochybovala, že by Kael nebo Elias, jak se malý kluk představil, byli obyčejní lidé. Takže tu byla otázka, co jsou ti dva zač? Nic méně teď byla nejspíš řada na mě s představováním, i když Kael i Elis určitě pochytili moje jméno od Ezekiela a Ezekiel i Fen mě znají. Takže už nebyl ani malý důvod skrývat jméno. "Em, jo ahoj, jsem Mirys, jak už asi víte." Zmínila jsem a přišla trochu blíž k Fenovi. "Kdo to je? Kdo... Promiň, ale co je zač?" Zeptala jsem se Fena a nepatrně naznačila, že se ptám na Eliase. Ano, co je zač mě zajímalo i u Kaela, ale zdálo se, že toho tu nezní ani Ezekiel a ani Fen a mě přišlo lepší zeptat se první někoho koho znám. Ezekiel chtěl samozřejmě rovnou vědět, co uděláme. Nic jiného bych od něj nečekala, po té, co jsem ho trochu poznala z našich tréninků. Ale znervózňovalo mě to, že tu byli dva, o kterých jsem vůbec nic netušila. Naštěstí alespoň Theia byla v klidu a zbytečně na sebe zatím neupozorňovala.
Guest- Anonymní
- Post n°14
*Kael, Mirys a sám pro sebe mluvící Fen'lin. * Jeho myšlenky vyruší ovšem fakt že se tam zjeví někdo další a tím je Elias, na kterého se Ezekiel pozorně zadívá, ovšem nehodlá na něj nějak nepříjemně zírat. Tak nějak si prohlédne všechny přítomné. Ovšem co bude dál se Ezekiel prozatím nedozvěděl, tedy tak se to zdálo na první pohled, tak nějak mu při zamyšlení došlo, že musí prostě počkat, dokud nebudou vědět, kam přesně vlastně mají jít. Přiblíží se tedy o pár kroků blíž k oné čtveřici přítomných. Nyní ale nic neříká, dále jen mlčí a pozoruje situaci, zda někdo přijde s něčím důležitým to se teprve uvidí ale hlavně nechce na sebe zbytečně upozorňovat a přijít i s prvním špatným dojmem fakt nechce. Opře se tedy zády o stěnu a jen tam tak tiše stojí stranou.
- Post n°15
Ostatní se také představili, ale o jejich schopnostech jsem se nic nedozvěděl. Nevadí, stačí se pozorně dívat a přizpůsobit později v nějakém boji. Mirys se zeptala Fen'lina co je Elias zač a já musel uznat, že mě to taky zajímá, věděl jsem, že vzhled může mnohdy klamat a tak by mě nepřekvapilo ani kdyby tu z nás byl nejsilnější, jako by mě taky mohlo něco ještě překvapit pomyslím si ještě. Pak mě, ale z úvah vytrhl Blackey, který se právě vrátil."Než se budeme dál bavit o tom co jsme zač" řeknu a narážím na otázku na Eliase "mám pro vás nepříjemnou zprávu, můj průzkumníček se vrátil a nenašel nic než spoustu dalších křižujících se chodeb jako v bludišti a pokud tam na nás něco čeká, neukáže se to zdá se dokud tam nebudeme". Nečekal jsem sice, že by mohl Blackey odhalit nějaké důležité informace o tomto místě, ale to, že se vrátil s prázdnou a naopak ještě zjistil, že máme před sebou bludiště chodeb nebylo moc povzbuzující.
Balaur- Admin
- Post n°16
Elias se vedle mě zhmotní ve své dětské podobě a i Mirys se ostatním představí. Všechny je přelétnu pohledem, než se mě zeptá, co je Elias zač. Na chvíli se zaseknu, než si vzpomenu, na čem jsme se domluvili a že vysvětlování jeho pravého původu by bylo na dlouho.
"Elias... Je můj syn," odpovím nakonec a poté svou pozornost přesunu na Kaela, který nám sdělí, že jsme v bludišti, přikývnu, než chytím Eliase za ruku a vydám se dál dlouhými chodbami.
"No... Stáním na místě nic nevyřešíme, nějak se tady budeme muset zorientovat... Z tohoto směru slabě cítím temnou magii, zkusme najít její zdroj," řeknu, aniž bych se zastavil. Bylo mi celkem jedno, jestli budou následovat, ale možná bude lepší se nerozdělovat. Brzy se však dostaneme na rozcestí a tak se na chvíli zastavím. Magie byla příliš slabá, než abych určil, z které strany jde. Připevním proto tenkou strunu na stěnu a vydám se doprava. Kdybychom se ztratili, budeme se díky ní moct vrátit tam, odkud jsme přišli.
"Elias... Je můj syn," odpovím nakonec a poté svou pozornost přesunu na Kaela, který nám sdělí, že jsme v bludišti, přikývnu, než chytím Eliase za ruku a vydám se dál dlouhými chodbami.
"No... Stáním na místě nic nevyřešíme, nějak se tady budeme muset zorientovat... Z tohoto směru slabě cítím temnou magii, zkusme najít její zdroj," řeknu, aniž bych se zastavil. Bylo mi celkem jedno, jestli budou následovat, ale možná bude lepší se nerozdělovat. Brzy se však dostaneme na rozcestí a tak se na chvíli zastavím. Magie byla příliš slabá, než abych určil, z které strany jde. Připevním proto tenkou strunu na stěnu a vydám se doprava. Kdybychom se ztratili, budeme se díky ní moct vrátit tam, odkud jsme přišli.
Elias- Admin
- Post n°17
Elias se zhluboka nadechl a zadíval na Ezekiela zrovna ve chvíli, kdy se on zadíval na něj. Pozorně ho sledoval a nesundával z něj pohled. Nevnímal takové ty maličkosti, jakože se něco nehodí, že je něco nevhodné a neslušné, jemu to bylo jedno. Ještě chvíli pozoroval mládence opodál, než svou pozornost stočil k Mirys. Musel by být úplně pitomý, aby smu nedošlo, že se na něj ta žena ptala. Stál přece těsně vedle Fen'lina a držel se ho dost blízko na to, aby zaslechl její otázku. Lehce se zamračí, ale nakonec zvedne hlavu, aby se zadíval na Fen'lina zrovna v momentě, kdy ho představí jako svého syna. Jenom tiše přikývne a přešlápně na místě. Znovu se ohlédl po místnosti aby hlídal všechny kolem kdyby se o něco pokusili. Elias jim totiž nevěřil a proto pro něj bylo jenom přirozené se rozhlížet okolo. Kromě toho, jediné co měl opravdu v plánu bylo bránit démona, který stál po jeho boku.
Najednou se ozval Kael, jemuž teď věnoval plnou pozornost. Chvíli ho sledoval, dokud je neobeznámil s tím, že jeho společník nenašel nic kromě dalších chodeb, které se akorát tak křížily přes sebe. Dříve než se ale k něčemu stačí vyjádřit, Fen'lin ho uchopí za ruku a rozejde se temnou chodbou někam dál.
"Když jsi se o tom teď zmínil, také ji cítím," řekne tišeji a ohlédne se za svá záda. Nebylo mu příjemné že je nechávají jít za nimi a chtěl být připravený k obraně, kdyby se někdo z nich pokusil o útok. Kdo ví, mohl jen čekat že se jim někdo vrhne do zad a proto se neustále ohlížel, jako kdyby se něco takového snad mělo stát. On jim opravdu nevěřil a jediný ke komu choval nějakou špetku respektu, byl démon, který ho teď spíše doslova vláčel za ruku kousek za sebou, jelikož byl příliš zaměstnaný pozorováním zbylých společníků, než aby hleděl někam před sebe.
Najednou se ozval Kael, jemuž teď věnoval plnou pozornost. Chvíli ho sledoval, dokud je neobeznámil s tím, že jeho společník nenašel nic kromě dalších chodeb, které se akorát tak křížily přes sebe. Dříve než se ale k něčemu stačí vyjádřit, Fen'lin ho uchopí za ruku a rozejde se temnou chodbou někam dál.
"Když jsi se o tom teď zmínil, také ji cítím," řekne tišeji a ohlédne se za svá záda. Nebylo mu příjemné že je nechávají jít za nimi a chtěl být připravený k obraně, kdyby se někdo z nich pokusil o útok. Kdo ví, mohl jen čekat že se jim někdo vrhne do zad a proto se neustále ohlížel, jako kdyby se něco takového snad mělo stát. On jim opravdu nevěřil a jediný ke komu choval nějakou špetku respektu, byl démon, který ho teď spíše doslova vláčel za ruku kousek za sebou, jelikož byl příliš zaměstnaný pozorováním zbylých společníků, než aby hleděl někam před sebe.
- Post n°18
Fen po chvíli váhání odpověděl, že to je jeho syn. Syn! Koukla jsem se na něj a povytáhla jedno obočí, abych mu dala jasně najevo, že vím, že to jsou kecy. Že lže. Neměl děti - neměl! To bych určitě věděla , tedy doufám. Navíc kdyby to bylo dítě, bylo by mu tak osm až deset asi. Nemohl to být jeho syn. A tak jsem se nad tím jen v duchu zasmála, ale pak, stejně jako všichni ostatní, jsem obrátila svou pozornost na Kaela. Ano, i u něj jsem chtěla vědět, kdo je ve skutečnosti, ale snad tedy nebude nutné. Byli jsme tu přeci kvůli jiné... osobě? Ne abych se pustili do sebe. To mě alespoň trochu uklidňovalo. I když jen trochu. Kael nám však teď řekl, co zjistil ten jeho průzkumník a Fen se hned na to rozešel. To se mi moc nelíbilo. Nelíbilo se mi tu nic. I to, že tu jsme a ten někdo kdo nám, nebo alespoň mě, mluvil v hlavě tu není a neřekl nám vůbec nic. Neřekl, co vlastně máme udělat, nebo jak alespoň odvrátit tu zkázu města. Radši jsem si tedy kolem sebe vytvořila pevný štít, tak aby kopíroval mou kůži a nikdo nic nepoznal. Taky jsem vyšla za Fenem a doběhla ho. "Chceš jít podle magie? To se mi nezdá moc...bezpečný, jen tak. Ale když před vámi utvořím štít tak zase asi nepoznáte odkud ta magie jde, co?" Zeptala jsem se ho radši, ale potichu, aby nás nanejvýš slyšel ten prcek, který byl prostě moc blízko na to, abych to před ním utajila, to o čem si povídáme. Rozhodně jsem ale nechtěla riskovat, že něco podělám. Navíc Fen...si většinou umí poradit. *Určitě si poradí a já mu v tom pomůžu - stejně jako ostatní, tedy...sedět a čumět je rozhodně nenechám.*
Admin- Admin
- Post n°19
Pětice bytostí se nacházela v rozlehlém bludišti ve kterém na ně čekalo mnoho nástrah. Starý chrám byl rozdělený na několik pater a pětice se nacházela v tom nejvyšším. Nenacházely se zde žádné okna, jediným zdrojem světla byly pochodně, které byly od sebe pravidelně rozestavené. Jak podlaha, tak zdi i strop byly kamenné a všechny chodby vypadaly zcela totožně. V celém chrámu vládlo ticho a jen kroky všech přítomných se rozléhaly okolím a jakýkoliv hlasitější zvuk se vracel v ozvěně. Jak skupinka pokračovala dál, chodba se začala rozšiřovat a ti citlivější na temnou magii cítili, že sílí. Dostanou se až k velké místnosti, ve které však byla mnohem větší tma, skoro všechny louče po stranách zhasly a místnost jich osvětlovalo pouze pár. Skupinka se vydá dál, ale Kael najednou ucítí, jak se jedna z kamenných dlaždiček pod jeho nohou pohnula a promáčkla. Ve stejný moment se průchod před nimi i ten za jejich zády uzavře a ze stěn vystřelí stovky drobných šipek, které pokrýval velmi účinný, paralyzující jed, chvíli na to se celá místnost začne velmi rychle napouštět vodou.
Guest- Anonymní
- Post n°20
K ničemu se zatím nevyjadřuje, Mirys jak se zdá Fen'lina zná, ovšem přijde mu, že třeba Kaela tu nezná nikdo. Tak nějak doufal, že někdo se rozhodne zaujmout své místo úplně vepředu a vyrazí na cestu napříč labyrintem jako první a ten někdo je právě Fen'lin. Ezekiel se ho tedy rozhodne následovat a jít za ním, nedrží se sice přímo za jeho zadkem, ale jde tak aby měl jeho záda na dohled. Cestou přesune zrak na Kaela. „Kdo jsi vlastně ty? Očividně tu neznáš nikoho, tak se můžeme trochu poznat. Ptal ses na schopnosti že? Jsem Temný Anděl a ovládám Magii Ledu, dokážu led tvořit i z jen z maličké vzdušné vlhkosti ale nejlépe to jde s vodou a kromě toho dokážu používat stíny, abych se regeneroval. Ještě mám meč, ovšem v šermu nejsem expert, sice to umím, ale lépe to jde, když mám dva než jeden, stejně bych se raději zdržel souboje tělo na tělo.“ Ezekiel se snaží mluvit tak aby to zaslechl pouze Kael. Když se ocitnou v té temné místnosti tak Ezekielova regenerace kdyby použil svou schopnost Sanus bude ve své největší síle, předci jen tu je velká tma. Ovšem v tom zaslechne jakoby někdo blízko něj (Kael) na něco šlápl, nějaký mechanismus či podobně a tak okamžitě využije své ledové magie a vytvoří si ze vzdušné vlhkosti asi 2 centimetry tlustou vrstvu ledu na své pokožce. Sice slyší, že sem teče voda, ale to je ta poslední starost, kterou má tou první je nyní útok šipek, před kterými se pokusil ubránit svou magií ledu ale, zda to stihne, se teprve uvidí.
- Post n°21
Když se Fen'lin sebevědomě vydal jako první chodbou dál a ostatní ho jeden po druhém následovali také jsem se k nim přidal a jelikož jsem nechtěl jít poslední zrychlil jsem a zařadil se vedle Ezekiela. Ezekiel dokonce začal rozhovor a tak jsem si trošku přestal dávat pozor na okolí a odpověděl na jeho dotazy. "Já jsem také temný anděl... no, alespoň částečně" řeknu a zamávám jediným křídlem, které jsem zhmotnil na svých zádech.
V tom se ale moje noha nepříjemně propadne při došlápnutí a ozve se jemné cvaknutí. Okamžitě začnu proklínat vlastní neopatrnost a zavolám na ostatní před námi, kteří si nemuseli ničeho všimnout "pozor, past!". Udělám krok dozadu a narazím na teď pevně uzavřenou chodbu, rozhlédnu se kolem sebe a všimnu si hned několika věcí. Vody, která sem začala nebezpečnou rychlostí natékat a malinkých otvorů, které se otevřely ve stěnách a ze kterých vzápětí vyletěli šipky přímo na nás. Zaváhám jen na jedninou myšlenku, ve které proklínám svůj nedostatečný um ovládání magické energie, kterou bych mohl zastavit šipky v letu a otočím se na místě, mávnu přitom křídlem a doufám, že tím poryvem větru dokáži zastavit šipky dřív než ke mě doletí.
V tom se ale moje noha nepříjemně propadne při došlápnutí a ozve se jemné cvaknutí. Okamžitě začnu proklínat vlastní neopatrnost a zavolám na ostatní před námi, kteří si nemuseli ničeho všimnout "pozor, past!". Udělám krok dozadu a narazím na teď pevně uzavřenou chodbu, rozhlédnu se kolem sebe a všimnu si hned několika věcí. Vody, která sem začala nebezpečnou rychlostí natékat a malinkých otvorů, které se otevřely ve stěnách a ze kterých vzápětí vyletěli šipky přímo na nás. Zaváhám jen na jedninou myšlenku, ve které proklínám svůj nedostatečný um ovládání magické energie, kterou bych mohl zastavit šipky v letu a otočím se na místě, mávnu přitom křídlem a doufám, že tím poryvem větru dokáži zastavit šipky dřív než ke mě doletí.
Balaur- Admin
- Post n°22
Nějakou dobu jsme šli dlouhými chodbami, vláčel jsem za sebou Eliase, který dával pozor spíše na naše společníky, očividně jim nevěřili. Za svými zády zaslechnu tlumený hovor, kterému jsem však nerozuměl. Mirys kráčela kousek ode mě a začne se mě ptát na magii.
"Jestli máme najít tu ženskou, jít podle magie je nejlepší způsob... Dokud není potřeba, neplýtvej magií na štít pro nás pro všechny, není to třeba," vydechnu potichu a raději se rozhlížím okolo, magie sílila, takže jsme nejspíše šli správným směrem. Najednou se před námi objeví větší, potemnělá místnost, do které bez zaváhání vejdu, ale už po pár krocích zaslechnu Kaela, který nás varoval před pastí. Ze všech stran na nás vystřelí drobné šipky a tak z mého těla okamžitě vypustím silnou vlnu temné magie, doufal jsem, že šipky srazí k zemi, nebo je alespoň od mého těla odkloní.
"Jestli máme najít tu ženskou, jít podle magie je nejlepší způsob... Dokud není potřeba, neplýtvej magií na štít pro nás pro všechny, není to třeba," vydechnu potichu a raději se rozhlížím okolo, magie sílila, takže jsme nejspíše šli správným směrem. Najednou se před námi objeví větší, potemnělá místnost, do které bez zaváhání vejdu, ale už po pár krocích zaslechnu Kaela, který nás varoval před pastí. Ze všech stran na nás vystřelí drobné šipky a tak z mého těla okamžitě vypustím silnou vlnu temné magie, doufal jsem, že šipky srazí k zemi, nebo je alespoň od mého těla odkloní.
Elias- Admin
- Post n°23
Nechal se většinu cesty vláčet a přemýšlel. Zároveň se soustředil na zdroj magické moci, která se mu zdála neobvykle silná, i když od ni byli pořád dost vzdálení. Sem tam se ohlédl kolem sebe a když mohl, poslouchal rozhovor těch dvou. Na malý moment se otočil před sebe někam do temnoty velké místnosti... chtěl se dívky po Fen'liho boku na něco zeptat, jenže jeho slova, byla už při nádechu vyrušena jasným upozorněním na to, si někdo nedával pozor na to, kam šlape. Párkrát zmateně zamrká, když se ozve proud vody a okamžitě stál před Fen'linem připravený ho bránit. Očima pozorně sledoval okolí a po chvilce si všiml malých otvorů na zdech místnosti, ze kterých vyletěly stovky malých šipek. Podle toho jak prudce vyrazily ze stěn byly pravděpodobně poháněny magií, což z nich šlo jasně vycítit, když jste se na to sousředili. Ihned se mu v ruce objevila hůlka, kterou prudce švihl do země, aby stihl sebe i svého společníka ochránit trny, které se začaly prudce omotávat kolem nich. Nebyl však dostatečně pohotový, protože se soustředil jak na okolí, tak ni na zbylé společníky, kerým nevěřil a byl si jistý, že by toho mohl jeden z nich kdykoli využít. No, možná v tom byl problém, v jeho přehnané pozornosti a ačkoli ucítil výboj temné magie od Fen'lina, který se pokusil šipky odrazit, pojistka nikdy nebyla na škodu a tak je trny obmotával nadále, i za cenu toho, že by byl první pokus úspěšný.
- Post n°24
Ostatní se k nám připojili také, což se dalo čekat. Kdo by tu chtěl zůstat sám. Takže jsme šli my tři, Fen, Elias a já, ve předu a ti dva, Ezekiel a Kael, vzadu. Nevím, jestli i ostatním přišlo tohle místo zvláštní a jakoby protkané magií, ale mě to tak přišlo. No, možná to už byla paranoia. Nevypadalo to tu zrovna útulně, ale spíš děsivě, jako v hororech. Jako by tu měli být nastražené pasti. a pak, když mi Fen řekl, abych neplýtvala zatím magií, se ozvalo cvaknutí a vážně se jedna z pastí spustila. Zrovna když jsme vešli do větší temné místnosti, která byla ještě méně osvětlená než ty chodby do teď. Ještě než Kael vykřikl, že spustil past, se místnost uzavřela před námi i za námi. Takže jsme byli doslova v pasti. Jenže to nebyl náš jediný problém. Už když se ozvalo to cvaknutí, bylo to jako bych se vrátila do výcviku u mého mistra. Jenže tentokrát s magií. Bylo to, jako by moje instinkty převzaly kontrolu a tak jsem kolem nás všech vytvořila kopuli ze štítu, který by nás měl ochránit snad před tím, co nás čeká - což v tuhle chvíli byly šipky - stovky šipek, a voda, která tekla nebezpečně rychle a zaplavovala uzavřený prostor, ve kterém jsme nyní byli.
Admin- Admin
- Post n°25
Každý pohotově zareagoval na blížící se nebezpečí, ale byli všichni ve svém snažení úspěšní? Mirys se sice pokusila všechny zabalit do štítu, ale výboj magické energie od Fen'lina ho značně zpomalil a tak se přes ně natáhl až v momentě, kdy se většina šipek zabodla do Eliasových trnů. I šipky byly pokryté magií a proto vlnou temné magie prošly jako nic a štít také prorazily, jenže neprošly dál. Místo toho v něm jen trčely a celý štít vypadal jako jehelníček. Zatímco Fen'lin vyvázl díky trnům nezraněn, pár šipek prošlo mezerami mezi nimi a zabodlo se do Eliasova těla. Trvalo jen pár vteřin, než jed začal působit. Jak Mirys tak Ezekiel byli v pořádku, byli dost blízko a tak štít zastavil vše, co mířilo jejich směrem a vrstva ledu ani nebyla potřeba. Kael uskočil dozadu, dál od Mirys, jejíž štít nebyl dostatečně rychlý, a namáčkl se na stěnu, která zatarasila východ, ze které po chvilce také vyletěly šipky, avšak poryv větru z jeho křídla část z nich smetl stranou a ukázalo se, že štěstí je na jeho straně, když mu několik šipek proletělo těsně kolem hlavy v úrovni očí.
|
|